Синът на Халваджиян блъсна автобус с кола за 100 бона – PernikToday.net

Бебо, син на продуцента Магърдич Халваджиян, претърпя ПТП, пише „ШОУ”. Той се вряза в столичния автобус 280 по посока Студентски град. Инцидентът стана на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” в близост до Орлов мост.

Градският транспорт дал внезапна маневра и навлязъл в другото платно, в което газта натискал Бедрос Халваджиян. Силният удар нанесъл множество щети на лъскавия му червен „Рейндж Роувър”. Предницата на автомобила на Бебо е помляна, но пък има застраховка, която ще покрие щетите за хиляди левове.

Цялата броня е оцветена в оранжево – цветът на автобуса. По време на ПТП-то в автобуса имало пътници, на които им се наложило да слязат преди спирката, тъй като шофьорът спрял веднага и закачали полиция и застрахователи.

Видимо Халваджиян-младши не бе притеснен от случката, по-скоро   се изнерви от обстоятелствата, които го забавиха. Той закъсня за лайфа на предаването „Като две капки вода”, където го играе на „човека зад камерата”. Още повече, че известно време личният му автомобил ще бъде в сервиз, а той ще ползва някоя от служебните коли на „клана Халваджиян”.

Единственият наследник на Маги и Кремена Халваджиян се ожени за 8-години по-голяма от него жена. Той загуби ума си по адреналинката Алекс Енева, която впоследствие го направи и баща. Харесали се по време на снимките на „Господари на ефира”, където тя танцува полугола, а той се изявява като оператор. Говори се, че първата крачка направила Александра. Няколко пъти го канила на срещи, докато той не склонил да излязат и така пламнала любовта им.

Източник: БЛИЦ