сряда , 20 февруари 2019 г.
Начало / Жълтини / Бареков стана татко на четвърти син

Бареков стана татко на четвърти син

barekov

Евродепутатът Николай Бареков стана баща на четвърти син, на когото даде името Антони. Политикът бил неотлъчно до половинката си Мария Календерска по време на раждането, а минути след щастливото събитие пусна свои снимки от болницата, придружени с трогателно обръщение към новото попълнение на семейството и любимата му.

„Добре дошъл на моя четвърти син Антони Бареков! Днес моята Мария ме дари с този прекрасен нов човек. Нека бъде здрав, обичан и много качествен щастлив мъж! В 10:02 минути се появи Антони на белия свят под вещите грижи на екипа на доцент Асенова от Болница Лозенец! Благодаря на всички. Вече съм официално многодетен мъжки татко на български синове и капитан на баскетболния тим на Бареков! Дотук направих повече за решаването на демографския проблем, отколкото целия тим на ПатрЕотите в Парламента“, написа Бареков.

Пловдивчанинът е вече татко на Николай-младши, чиято майка е първата му жена Евгения. Второто и третото му дете – Александър и Виктор, също като новородения Антони, са плод на любовта му с настоящата му половинка Мария Календерска. Евродепутатът неведнъж е споделял, че макар и да работи на политическото поприще, за него приоритет №1 е семейството. За доказателство Бареков често пуска снимки в социалните мрежи, на които е с любимите си същества – децата, и Мария./retro.bg

Предишна Ще хващат престъпници по вените на ръцете
Следваща Всеки трети мръзне у дома

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *