Синът на Доган заведе на романтичен воаяж жената на сърцето си – PernikToday.net

Синът на Ахмед Доган – Демир, който е сред най-желаните ергени, явно вече е избрал, на коя да даде сърцето си. Двамата дори прекарали няколко романтични дни в Малта, пише в-к „Галерия“.

Става дума за топ дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз. Амбициозното миньонче яко оплело в мрежите си наследника на Сокола, а той давал мило и драго за нея. Освен че са двойка в интимен план, отскоро имали и планове за бизнес партньорство.

Доган-младши нямал афинитет към модния бранш, но виждайки как половинката му превръща всичко в пари, искал да сподели и тази емоция с нея, като дори се шушука, че има намерение да й построи шивашка фабрика в Турция.

Упорито се твърди и че именно той е спонсорирал проекта на Мегз, Криско и TITA, с близо 50 бона, за да задоволи работохолизма на любимата си и да успее да я склони за няколко дни да остави модата и да се отдаде изцяло на връзката им.

Топ дизайнерката  и риалити героиня Миглена Каканашева -Мегз – е сред най-влиятелните родни звезди, като има армия от последователки, които обожават модия й бранд и искрено й се възхищават. Нещо повече, тя е от малкото български звезди, които всячески успяват да осребряват влиянието си.

Въпреки крехката си възраст от едва 26 години, зад гърба си Мегз има солиден опит като бизнес дама. Припомняме, че тя получи приз за „Бизнес дама на годината 2015“. Най-вероятно това я е подтикнало да се развива и в нов бранш – политиката.

Повод за слуховете дава нейната бизнес концепция за модната й марка, която е базирана на проекта Megz Angels, състоящ се от вече 12 уникални красавици, представящи бранда й. С тази си стратегия тя ясно заявява на широката аудитория, че има нюх за успеха и за владеенето на широка обществена маса и много добре знае как да контролира масовите социални явления.

Говореше се, че Мегз ще основе собствена политическа партия, за която несъмнено би гласувала огромна група хора – всички са нейни последователи и фенове на работата й като дизайнер. А и да не забравяме, че амбициозната дизайнерка е пуснала котва именно в сърцето на политиката и има от кого да се учи и кой да и помага.

Източник: hotarena.net