сряда , 21 август 2019 г.
Начало / Жълтини / Мъжът до Гала проговори за мегаскандала с „набутването“ му в „На кафе“

Мъжът до Гала проговори за мегаскандала с „набутването“ му в „На кафе“

stefan

Занимавам се с производство и търговия. Не ме дразни, че всички ме наричат „половинката на Гала“. Това заяви Стефан Николов, мъжът до Гала, в ефира на Нова телевизия, който вече работи с жена си в предаването „На кафе“.

„Далеч не мисля, че станах ко-водещ при Гала. Поканата дойде от страна на нейните продуценти. Някои казват, че Гала ме е набутала – аз не виждам никакво уреждане, въртя се на сериозен шиш. Те изненадаха и мен, и нея с тази покана, която дойде 2 дни преди старта на предаването. Приех, защото обичам рискови предизвикателства, в които имам кратък срок за вземане на решения“, каза още той.

„Нахлуха в пространството негативните коментари от хора, които идея си нямат и нищо не знаят, но вече могат да ми дадат оценка. Масово хората не знаят какво е да те лепнат пред тази камера“, добави Стефан.

„Преди да се запозная с Гала, аз въобще не я харесвах. Няма да седна в чат да си изливам негативните коментари. Ако трябва да се създаде образ на съвременния мразещ, това съм аз. Ще изляза отпред, ще ти го кажа грамотно и компетентно, ще те жегна страхотно и ще те накарам да се замислиш. Съвременният мразещ трябва да бъде интелигентен“.

Стефан коментира и спекулациите, че Гала го е развела. „Няма такова нещо. Отношенията са тотално променени. Тя има ново семейство и дете. Разбираме се чудесно. Нещата, когато не вървят, детето не трябва да става свидетел. Никол беше малка като й казах, че не се разбираме с майка й, но ние винаги ще й бъдем родители. И при нея, и при мен, й казах, че ще расте с цялата си любов“, каза той. /Blitz.bg

Предишна От 20 000 издирени ученици само 3000 се върнаха в клас
Следваща Известна жертва на „Наглите“ направи сензационни разкрития за отвличането на Адриан

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *