сряда , 21 август 2019 г.
Начало / Жълтини / Ето го баровският палат на Арабаджиеви в „Бояна“ за 10 милиона

Ето го баровският палат на Арабаджиеви в „Бояна“ за 10 милиона

dom-arabadgiev

Баровското имение на Маринела и Ветко Арабаджиеви, оценявано на стойност 10 милиона лева в столичния квартал „Бояна“ не пустее, въпреки че двамата са обявени за издирване от Интерпол. Къщата все още била обитавана от обслужващия персонал, който наброявал 15 души, издават съседи на милионерската фамилия. Въпреки че обвинените им в пране на пари и финансови измами шефове са в неизвесност, градинарите, чистачите и икономите продължавали чинно да вършат задълженията си.

ПИК се сдоби с уникални снимки от прочутия имот на Арабаджиеви, които никога не са отваряли вратите на дома си за външни лица, освен за сватовете си Стайкови. Дъщеря им Александра бе женена за сина на арестувания днес Миню Стайков – Стайко Стайков. Огромната къща е обзаведена изцяло по идея на Маринела, която през годините се грижеше за интериорния дизайн на всичките хотелски комплекси на семейството. В дома й отново преобладават тежкият аристократичен стил и неутралните цветове.

За сметка на това пък няма и милиметър празно пространство, което да не е заето от произведения на изкуството за хиляди левове – вaзи, cтaтyи, ĸoлoни и дopи пoзлaтeни с 24-каратово злато фигypи нa дoмaшни любимци, които са пръснати из всички помещения, че даже и по двора. Именно там се намира и внушителният мраморен басейн на Арабаджиеви, построен в абстрактна форма. Край него са наредени десетки кадифени шезлонги, а в единия му край има и ултрамодерно джакузи, което доскоро било любимото място на укриващата се в чужбина г-жа Арабаджиева. Не по-малко впечатляващи са и градините, заобикалящи басейна, които имитирали тези във френските дворци./retro.bg

Предишна Народните представители от БСП към министър Нанков: Кога ще бъде изградена пътната връзка при „Марина бара”?
Следваща Васко Кеца с кухня за 30 бона. Поплегендата съсипа нервите на съседите си с ремонт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *