сряда , 21 август 2019 г.
Начало / Жълтини / Баба Ванга направила три страховити пророчества

Баба Ванга направила три страховити пророчества

vanga

Баба Ванга направила три съдбоносни предсказания за света през тази година, пише The Sunday Express. Тя предупредила, че ЕС трябва да се разтревожи.
Прочутата пророчица отправя опасно предупреждение към Владимир Путин, според изданието. Тя го съветва да си пази гърба, защото през 2019 г. ще има опит за покушение срещу него. The Sunday Express пише, че срещу Путин имало четири опита за покушение, заради което той се оградил от екип елитни снайперисти.
За Тръмп пък Ванга предсказала, че ще се разболее от мистериозна болест, която силно ще разклати здравето му. Между другото Путин вече спомена, че е бил на прицел в четири опита за покушение, което го е принудило да се огради от екип елитни снайперисти, пише The Sunday Express.
Много силни земетресения е предвидила пророчицата в различни части на света до края на годината. Предсказанието й за цунами вече се сбъдна. 222 души загинаха, а 843-ма бяха ранени  в Индонезия неотдавна.

Вестникът припомня, че баба Ванга е предсказала атентатите на 11 септември 2001 г. в САЩ, възходът на „Ислямска държава“ и дори Брекзит. След големите й пророчества са и идването на афро-американски президент на Америка, цунами в Азия и европейски икономически срив. Него тя е свързала с Брекзит и политически трусове в Италия, кито щели да доведат до нова криза за еврото./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *