понеделник , 24 септември 2018 г.
Начало / Бизнес / Ирена Соколова – лектор на уъркшопа „Жените предприемачи: от съмнението в себе си към успеха“

Ирена Соколова – лектор на уъркшопа „Жените предприемачи: от съмнението в себе си към успеха“

2

Областният управител Ирена Соколова беше специален гост-лектор на Европейския институт за иновации и технологии във формат, посветен на  „Жените предприемачи: от съмнението в себе си към успеха“. Европейският модул цели да мотивира млади момичета на възраст над 13 години да развиват своите лидерски умения и предприемаческо мислене.

Форматът обединява различни поколения дами, събрани в София Тех Парк и представлява 120-минутна среща с четири жени, постигнали успех в своята област на развитие.

5-1

Като лектор Ирена Соколова сподели с присъстващите своята лична история с постижения и натрупан опит. Тя постави акцент върху най-важните етапи в изграждането на една успешна жена и кариерното й развитие. Открои кои лични и професионални качества са необходими най-много, за да достигнат дамите целите, които си поставят.

„С удоволствие приех поканата да бъда лектор на днешния форум. Всяко ново споделяне и ретроспекция на живота ти носи ново и по-дълбоко осъзнаване. Темата му е провокативна, ще отвори желание за работа на младежите върху собственото им развитие и е полезна за избора им на професионален път. Подкрепям целта на семинара – да срещне млади хора и успешни жени предприемачи, като по този начин  насърчава тяхната мотивация и надгражда техните лидерски умения и нагласа за предприемачеството“ , сподели Соколова.

3

По време на сесията „Въпроси и отговори“, момичетата поставиха теми за обсъждане, които допълниха техните изисквания и представи за успешна кариера: Как успелият понася разочарование?  Дали са религиозни и в какво вярват? Как избират събития, места и хора, на които да отделят време? и други.

1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *