четвъртък , 27 юни 2019 г.
Начало / Извън Перник / Започва се! Още едно от пророчествата на Слава Севрюкова се сбъдва! Новото за цял свят тръгва от България!

Започва се! Още едно от пророчествата на Слава Севрюкова се сбъдва! Новото за цял свят тръгва от България!

сн. images.google.de/
сн. images.google.de/

Нова фейсбук страница обединява всички духовнотърсещи. Тя е озаглавена: „Не на материализма – Нов Път в Живота“ и може да бъде намерена на адрес https://www.facebook.com/shtastiednes/?ref=br_rs, съобщава „Петел“. Целта на създателите е на едно място в социалната мрежа да се срещнат всички добри хора, които взаимно да си дадат вяра и надежда в сърцата. В същото време това ще накара по-малко добрите да си припомнят какво наистина е ценно и важно за нас хората. ази спирка в интернет би могла да направи всички хора по-добри, по-спокойни, по-разумни, чрез позитивни текстове, мисли и снимки.
Нагледали сме се на лошо, пошло, грозно поведение и е време промяната да започне от всеки един от нас, докато е време!

Доста отдавна Слава Севрюкова предрича, че новата обединяваща религия, новият път в живота и новият начин на мислене и разбиране ще тръгнат от България! Това е възможно само и единствено, ако всеки един от нас работи над себе си за вътрешна промяна. Така би могло да се спре грубото консуматорско поведение, което сме приели не без помощта на Запада.

Важно е да има промяна в начина на разбиране за красота и идеали! Нужен е тотален обрат в ценностната ни система!

Човек би могъл да си припомни забравените ценности и да се върне към природата. Трябва да се научим да сме доволни от малкото и да виждаме красотата в дребните неща! Да спрем за миг и да помислим какъв всъщност е смисълът на живота и защо сме тук. Щастливи ли сме, когато пестим или сме по-щастливи, когато помагаме?

Защо всъщност не ни стигат парите и има ли възможност да сме малко по-щастливи по съвсем друг начин, избирайки просто да бъдем по-добри. Когато всеки се научи на добрина, ще има и по-щастлив живот, повече спокойствие, повече любов между хората, по-добри политици и в крайна сметка и по-добри заплати, за да не изнемогва народът.

Но първо трябва да дойде вътрешната промяна! Защото нищо ново няма да се получи и нищо добро със стар начин на мислене, с лошотия и алчност!

Най-старата, най-забравена и най-смислена религия в света е тази, която сме забравили заровена в сърцата си. А именно любовта! Сърцето на всеки един човек е храм за нея! Без значение дали сме Християни, Мюсюлмани, Будисти, Евреи, атеисти и т.н. Не спрем ли с натрапеното консуматорско мислене, не се ли обърнем към себе си и природата, към добрината и любовта, просто сме обречени и човешката еволюция спира дотук! Новата мода е да бъдеш добър човек, не примирен и заблуден като кротка овца, напротив! Търсещ старите забравени ценности и възпитаващ и децата си така! Човек, пълен с любов и добри намерения!
Ние сме тези, които ще дадат пример на света с това как се излиза от жестока дългогодишна (или вековна) криза само с вяра, любов и добро!

Създателят на страницата – новият обединител на България остава…. анонимен./БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *