неделя , 15 септември 2019 г.
Начало / Извън Перник / Вижте най-откачените тайни на столетниците!

Вижте най-откачените тайни на столетниците!

Снимка: zajenata.bg
Снимка: zajenata.bg

Тайните на тези столетници е изумителна и ще ви накара да преобразите коренно представите си за света и за добрите храни. Те пият, пушат и обичат да си хапват.Да, дори повече, отколкото им позволява преклонната възраст. И животът им е далеч от здравословния начин на съществуване.

Столетницата Джийн Калмет достигнала внушителните 122 години, като пие вино, яде шоколад, по килограм на седмица и не е сваляла цигарата от устата си когато е била на 17 години, до 122-та си годишнина. Тя карала и колело, докато не е навършила сто години.

За Агнес Фентън тайната, че е ударила 110 години живот, са три бири на ден. Столетницата не се е лишавала от това удоволствие още от младостта си.

Пърл Кантрел им друга истина за своите 104 години. Тя остава сама на 38 години и сама се грижи и отглежда седемте си деца. Тя споделила, че е докарала до век, понеже си е хапвала…бекон.

100-годишен лекар, който продължава да работи има друга теория. „Не ходете често на лекар. Мисля, че значението на физическите упражнения е малко надценено. Забравете за витамините! Влюбете се, оженете се и правете повече любов”, пък е съветът на чудака доктор.

Не така мисли Клеър Мидмор . Тя е доживяла достолепните 108 години, без да е познала мъжка ласка. Тя е мома в истинския смисъл на думата и според нея това е причината да бъде столетница.

Каква е тайната на дълголетието, всеки от тези столетници си имат своята теория за това. За някои е чаша уиски и не една, за други упражненията, за трети добрия ген, четвърти мислят, че са ударили век живот, защото мислят позитивно.

Всеки ден е едно чудо и той трябва да бъде посрещнат с възторг и любопитство, категорични са тези столетници. И да се радваме, че сме на крака и щастливи. Е, може би това е рецептата за дълъг живот?!

Източник: zajenata.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *