неделя , 15 септември 2019 г.
Начало / Култура и образование / VІІ ОУ в Перник е без физкултурен салон заради протекъл покрив през  февруари

VІІ ОУ в Перник е без физкултурен салон заради протекъл покрив през  февруари

VІІ ОУ "Георги Сава Раковски"
VІІ ОУ „Георги Сава Раковски“

VІІ ОУ „Георги Сава Раковски” в Перник е без физкултурен салон. 400 деца няма къде да играят физическо в дъждовни и студени дни, защото салонът е затворен от Регионалната здравна инспекция /РЗИ/. Това обяви на днешната редовна сесия на Общинския съвет зам.-председателят и съветник от групата на Патриотичната коалиция Милан Миланов и попита кмета Вяра Церовска знае ли за този проблем и какви мерки са взети.

Покривът на сградата е протекъл още през месец февруари и има предписание от РЗИ за затварянето на салона и забрана за използването му докато покривната конструкция не бъде ремонтирана.

Общинската администрация пое ангажимент още в периода февруари – март, че този проблем ще бъде решен, припомни Миланов и допълни, че заместник-кметове му дали отговор, че бригада вече прави ремонт на покрива и няма да допусне затварянето на салона.  До днес резултат няма.

Кой ще поеме отговорност за това безобразие, попита Милан Миланов, който ще получи отговор на следващата сесия. Кметът има право да подготви отговора си и да го представи на следващо заседание на ОбС.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *