Рок музиканти поднасят цветя за Перник

17 октомври 2013 г. 14:52 ч.0 коментара

Bad_City

 Здрав рок в Деня на града 19 октомври. Любителите на твърдия саунд ще се изкефят на изпълненията на три от най-популярните пернишки банди. На сцената пред Двореца на културата ще се качат музикантите от “Bad city”, “STRIX” и “100″. Концертът е с начален час 16, 00. В продължение на близо два часа ще прозвучат кавъри на вечните рок хитове, както и авторски парчета. Организатор на концерта е Общинският младежки дом в града.

Рок група “100″ е създадена в края на  2008 г. в гр. Перник. Инициатор е Стампи, който  и до момента е ръководител на групата. От 2009 г. бандата репетира в залите на НЧ ”Пробуда-1935 г.” в кв. ”Бела вода”. Групата има  самостоятелни и съвместни изяви в Перник и страната. Музикантите са свирили на тържествата по случай 80 години от обявяване на Перник за град, Анти-СПИН концерти, на благотворителния концерт в помощ за децата на Хаити, на феста Мото рок Ждрелото в гр. Трън, на Julay morninng. Момчетата са правили много турнета в различни градове, били са на съвместно турне с Миро, а във Варна са свирили като подгряваща група на „Сигнал”.

Група “STRIX” е създадена на 11.11.2011 г. в град Перник. Музикантите свирят блус, рок и хард рок.  Членове на групата са Бисер Ненков – барабани и вокали, Валентин Валентинов – китари и вокали и Александър Александров – бас китара и вокал.

“Bad City” е създадена през 1992 г. от Стоян Стоянов, Людмил Стойнев, Любомир Цветанов и Ивайло Павлов. През годините групата има многобройни участия в клубове и концерти в София и страната. Работи съвместно и с други музиканти, издава албум „Golden rock covers”. След трагичен инцидент Bad City продължават без Стоян Стоянов. След време групата се разпада и през този период всеки от музикантите свири в различни групи в страната и чужбина. В началото на 2012 г. Bad City се събира отново в същия състав, с едно допълнение – китаристът Марио Драганов.

 

Отговорете


*

Current month ye@r day *
tiffany outlet tiffany italia outlet nike tn pas cher nike tn tn pas cher peuterey outlet peuterey sito ufficiale giubbotti peuterey outlet tiffany outlet tiffany italia outlet air max 90 air max 90 pas cher air max pas cher hogan outlet scarpe hogan outlet hogan outlet online peuterey outlet peuterey sito ufficiale giubbotti peuterey outlet tiffany outlet tiffany italia outlet moncler outlet moncler sito ufficiale piumini moncler outlet woolrich outlet piumini woolrich outlet giubbotti woolrich outlet