четвъртък , 27 юни 2019 г.
Начало / Извън Перник / Ново пет: Петокласниците ще учат за митове с еротични СНИМКИ

Ново пет: Петокласниците ще учат за митове с еротични СНИМКИ

Uchenici v klas
Учениците в пети клас ще се запознават с гръцката митология посредством еротични снимки на богове и герои. Това позволява новата учебна програма по литература, която е факт за предстоящата учебна година, съобщава Петър Нгуен в рубриката „Моята новина“ на Нова телевизия. Снимките на разсъблечени жени и мъже са поместени в издание, което е дадено като задължителна литература за часовете и с него децата трябваше да се запознаят през лятната ваканция, добавя Петър.

„Митовете са преразказани от български автор – Петър Кърджилов (Том I). Досега учениците в пети клас също изучаваха древногръцка митология в часовете по литература, но авторът беше друг – Николай Кун“, уточнява Петър Нгуен.

Прави впечатление, че в книгата на Кун няма подобни „сладострастни“ сцени от старогръцката митология, затова остава въпросът защо специалистите от Министерство на образованието са предпочели книгата на българския писател, добавя Петър.
Във връзка с общообразователната подготовка на петокласниците ни в книгата се обяснява още какво е еротика, еротомания, хермафродит, афродизиак, венерически болести и други – все неща, които „пряко засягат“ работата по литература с 12-годишни деца./Нова тв

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *