вторник , 17 юли 2018 г.
Начало / Бизнес / Google и SoftUni Digital организират безплатно дигитално обучение в Перник за собственици на малки и средно големи фирми

Google и SoftUni Digital организират безплатно дигитално обучение в Перник за собственици на малки и средно големи фирми

students_bg

Google и SoftUni Digital организират безплатни дигитални обучения в Перник и в още 36 града в България. Семинарите и индивидуалните обучения ще се водят от 12 специално обучени от Google консултанти. Предназначени са за собственици на малки и средно големи фирми.

Обучението в град Перник ще се проведе с подкрепата на ГПЧЕ „Симеон Радев“ на 27 юни 2018 г. от 17:30 до 19:00 ч. – сградата на ГПЧЕ „Симеон Радев“, жк. Изток, ул. Бл.Гебрев 17 – във видео залата. Можете да се запишете и за индивидуална консултация ТУК. Регистрация можете да направите на официалната страница на Дигитален гараж – https://learndigital.withgoogle.com/digitalengarazh/f2f

Трейнърите ще се фокусират върху възможностите, които дигиталният свят предоставя и ще обучават представители и собственици на малки и средно големи фирми, както и всички желаещи да обогатят дигиталните си умения в използването на онлайн инструменти за растеж.

По време на семинара ще бъдат разгледани следните теми:

– Защо е важно нашият бизнес да има онлайн присъствие

– 5 стъпки за ефективно онлайн присъствиe

* Потребителска пътека

* Най-добри практики за създаване на уебсайт

* Онлайн реклама

* Уеб Анализ

* Социални медии

Google има за цел да обучи 15 000 души от малки и средни предприятия до края на годината. Подробна информация за графика на турнето и за това как да се регистрирате в програмата е публикувана на уебсайта .

Какво е Дигитален гараж? Дигитален гараж е проект на Google /learndigital.withgoogle.com/digitalengarazh/ в сътрудничество със SoftUni Digital /digital.softuni.bg/. Това е програма, която стартира на 14 май 2018 г. и ще продължи до края на 2018 г. Тя помага на хората да подобрят дигиталните си умения безплатно. Програмата предлага онлайн и офлайн обучения, създадени от Google, които допринасят за разрастването на бизнеса онлайн, следвайки собствено темпо и чрез гъвкави и персонализирани уроци.

Защо онлайн присъствието е толкова важно за малките и средни бизнеси?

❖ 70% от хората в България използват интернет за лични цели

❖ 55% от хората в България използват смартфон

❖ 48% от хората в България, които използват интернет, пазаруват онлайн

❖ 56% от хората в България, които използват интернет, сравняват услуги и продукти онлайн преди покупка

smb_bg

Един коментар

  1. Admiring the effort and time you put into your site and in depth information you present. It’s good to find a blog every once in a while that isn’t the same old spun information. Fantastic article! I’ve bookmarked your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *