петък , 21 септември 2018 г.
Начало / Извън Перник / Ексклузивно! Бойко се събра с първата си жена

Ексклузивно! Бойко се събра с първата си жена

ekskluzivno-boiko

Бойко Борисов се събра с първата си жена. Премиерът на България и бившата му съпруга Стела Георгиева са отново заедно, а повод за това е малкият им внук Бойко—младши, научи HotArena.

Чаровната лекарка се върна в България, близо 5 месеца след раждането на внука си Бойко, за да го види. Тя дори е споделила снимка, на която е гушнала малкия си внук. А кадърът предизвика истинска сензация.

Заради тежката си работа в клиниката в САЩ, където работи, баба Стела пропуснала и първата погача на младежа, както и 40 дни от раждането му, когато се прави. Тя обаче се е отдала на разходки с детето, както и с майка му из Банско, пише „Телеграф“.

Запознати коментират, че с Бойко Борисов се разбират отлично и съпругата му е в прекрасни отношения с него. Покрай дъщеря си и внучето им, двамата забравили всякакви огорчения от миналото и в момента са в приятелски отношения.

За съжаление гостуването на Стела Георгиева в България се оказало доста кратко, като в края на юни тя се върнала в Америка. Бабата обаче се заканила да намери начин да се върне отново в България за повече време и да прекарва повече време с Бойко—младши.

А когато малчуганът поотрасне, да го вземе при себе си в САЩ, заедно с майка му, за да й гостуват за по-дълго време.

Източник:БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *