четвъртък , 27 юни 2019 г.
Начало / Извън Перник / Брадърите профукаха парите! Ето ги най-големите неудачници в историята на шоуто

Брадърите профукаха парите! Ето ги най-големите неудачници в историята на шоуто

Bradari

Много от имената на участниците в миналите сезони на „Биг Брадър“ или „ВИП Брадър“ вече са забравени. Първият победител в шоуто бе Здравко Василев, известен като Гларуса от Приморско.Когато влиза в шоуто Здравко има приятелка Христина, която му съобщи по телефона, че чака дете от него. Накрая зрителите го избраха за победител и той грабна 200 000 лева, пише „Телеграф“. И сбъдна една от мечтите си да има яхта. Няколко месеца след това се роди и детето му от Христина.Година по-късно самата тя влезе във „ВИП Брадър“. Тя също спечели шоуто и си навлече гнева на зрителите, че победата е нагласена. С днешна дата двамата се занимават с двете си деца и работата си. Здравко направи първата лодка с прозрачно дъно и смята да се превърне в атракция по Южното Черноморие. Споделя, че лодката му струва колкото една луксозна кола.

Победителка в последния сезон на „БИГ Брадър: бе Никита Джонсън, която от 13 години живее в Швеция. Шармантната блондинка, чието истинско име е Милена споделя, че приема наградата като възмездие. Тя споделя личния си живот с друг участник в шоуто, Борислав Борисов – БобиРъгбиста, който преди години не успя да стане любима звезда на България.

Освен Никита миналата година с международно участие може да се похвали и ВИП форматът. Там спечели Джино Бианкалана, който по паспорт е Гино Ташев. Момчето, което от 18 години живее в САЩ, влезе във формата като възпитан джентълмен, който страда за годеницата си – фолкдивата Джена. Той толкова добре беше режисирал играта си, че успя да заблуди цяла България, че е добро и невинно момче и страда с разбито сърце. Истината се оказа друга. Джена си тръгнала от него, след като разбрала, че той води живот, много по-различен, от този, който й представя. Зложелатели коментират, че менте милионерът е напуснал България, защото дължи пари на много хора. Преди седмица се заговори, че Джино отново ще влезе във формата, но се отказал от страх да не бъде разобличен. Така че двамата победители от миналата година –Никита и Джино потънаха в забвение в чужбина.

От звездните победители най-много се откроиха Станка Златева, която спечели формата през 2013г., поп певецът Орлин Павлов, фолк дивата Деси Слава, плеймейтката Златка Димитрова и др. Станка Златева спечели безапелационно с добро сърце и култура. Към днешна дата тя сложи край на състезателната си кариера заради травми и контузии.

Орлин Павлов се занимава и сега с кино и музика. В момента се снима в третия филм на НикиИлиев, където си партнира със звездата Гари Дърден.
Деси Слава също продължава кариерата си на певица. В къщата тя плака и страда за гаджето сиСветозар, а днес е щастливо влюбена в младия боксьор Благой, по-известен като Малката Кобра.На крилете на любовта се носи и Златка Димитрова, която очаква първата си рожба от любимия си Миро. Бебокът трябва да проплаче до броени дни. Сред най-атрактивните участници в шоуто бяха тризначките –Вяра, Надежда и Любов. Трите се снимаха за корицата на българския Плейбой. И за тях не ясно за какво са профукали наградата си.

Източник: БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *