понеделник , 17 декември 2018 г.
Начало / Жълтини / ”168 часа”: Плевнелиев има връзка с Деси Банова

”168 часа”: Плевнелиев има връзка с Деси Банова

desi-banova-plevneliev

Бившият президент Росен Плевнелиев и синоптичката на “Нова” Деси Банова се радват на изключително хармонична връзка, твърдят от “168 часа”.

Всичко започва с малко по-дълъг от обичайното приятелски разговор, на който и двамата се чувстват добре, разказват от вестника. След това идва уж случаен есемес. Настъпва и моментът за втора, трета среща, на която нещата лека-полека се задълбочават.

В тази последователност са се развили събитията в личния живот на Росен Плевнелиев и Деси Банова, обясняват от “168 часа”.

В началото на октомври Плевнелиев обяви, че бракът му с Юлияна вече е минало и процедурата по развода им отдавна е в ход.

Неотдавна, в студиото на „На кафе” тя хвърли бомбата, че се е разделила с бащата на детето си Ивайло преди година и половина заради несходство в характерите и че има нов мъж до себе си, но съвсем отскоро. Красивата синоптичка не пожела да разкрие подробности за гаджето си, с когото се чувства много щастлива.

Двамата с Ивайло нямат брак, затова и до развод не се е стигнало. Тя решила да говори открито за личния си живот, за да не се спекулира с темата. Раздялата била цивилизована, защото просто пътищата на двамата се разделили. „Няма трети човек между нас”, каза синоптичката. Двамата били различни характери и така и не успели да се напаснат.

Източник: novinite.eu, woman.hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *