събота , 24 август 2019 г.
Начало / Общество / 15-та отчетно-изборна конференция на Синдикалния регионален съюз „Подкрепа“ се проведе в село Рударци

15-та отчетно-изборна конференция на Синдикалния регионален съюз „Подкрепа“ се проведе в село Рударци

fb_img_1559911316324
15-та отчетно изборна конференция на Синдикалния регионален съюз „Подкрепа“ се проведе в пернишкото село Рударци. Форумът се организира през 4 години, като на него се избира ново ръководство – председател, зам.-председател, както и регионални секретари. Тази година тя се провежда в общинската база в село Рударци.Перник .
Зам.-кметът Денислав Захариев приветства делегатите на конференцията. „За мен е истинско удоволствие да ви поздравя от името на кмета на Община Перник г-жа Вяра Церовска. Искам да изкажа нашата голяма благодарност за добрата съвместна работа със СРС „Подкрепа“. Налице вече са подписани колективни трудови договори, които ние изпълняваме. По този начин съвместно осигуряваме по-сериозни и по- добри условия на труд на нашите служители. Благодарим ви и се надявам да продължи ползотворното ни сътрудничеството. Пожелавам успех при  избора ви на ръководство“, каза зам.-кметът Денислав Захариев.
Във форума взеха участие президентът на КТ „Подкрепа“ Димитър Манолов, председателят на регионалната структура на КТ „Подкрепа“ Любомир Жотев, кметът на Община Радомир Пламен Алексиев и членове на организацията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *