неделя , 20 октомври 2019 г.
Начало / Политика / Народните представители от ГЕРБ: Да сме достойни наследници на нашите деди, да сме отговорни в действията си

Народните представители от ГЕРБ: Да сме достойни наследници на нашите деди, да сме отговорни в действията си

krasimir velchev - al. alexandrov

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

 

Уважаеми жители на област Перник,

 

Честит ден на Независимостта на Република България!

На днешната дата преди 111 години триумфира една справедлива за целия български народ кауза. Една от най-старите държави в Европа отново се появява на световната карта, благодарение на решителността и вярата в собствените си сили.

Този ден увенчава националните усилия от 19 век за свободна и независима България – непреклонността  на народа и решимостта му да гради своя държава, да върви уверено по своя свой собствен път с независима външна и вътрешна политика, редом до големите европейски държави.

Днес отдаваме заслужена почит на онези, които през 1908 година ни дадоха пример за единство в съдбовни за нацията ни моменти. Нека си пожелаем да сме достойни наследници на нашите деди, да сме отговорни в действията си и да бъдем добър пример за следващите поколения.

Пред всички нас стои задачата да съхраним наследеното, да доразвием постигнатото, да опазим най-голямото национално завоевание – демократична и просперираща България – част от духовното и политическо пространство на модерна и обединена Европа.

 

Да живее свободна и независима България!

Да живее българският народ!

 

 

Д-Р АЛЕКСАНДЪР АЛЕКСАНДРОВ

КРАСИМИР ВЕЛЧЕВ

НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ В 44-ТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *