вторник , 20 август 2019 г.
Начало / Криминални / 13 чисто нови джипа за Областната дирекция на МВР в Перник

13 чисто нови джипа за Областната дирекция на МВР в Перник

avtomobili

С 13 чисто нови джипа се сдоби Областната дирекция на МВР в Перник. Ключовете им бяха връчени на началниците на 6-те районни управления на тържествена церемония от директора на полицията старши комисар Димитър Попов.

dimitar-popov

Леките коли с марки Фолсваген Тигуан и Грейт уол са доставени по проект Фонд „Вътрешна сигурност“ на ЕС „Подкрепа за справянето с миграционния натиск по българските външни граници“.

На събитието присъстваха областният управител Ирена Соколова, кметът на община Перник Вяра Церовска и др.

irena-sokolova

Днешното събитие е символ за това, че държавата полага грижи за своите граждани. 341 са новите автомобили, които си разпределиха 9 области и служба „Жандармерия“. Перник получи своите надлежно оборудвани автомобили с цялата техника, така че пограничният район ще разполага не само със своята компетентна жива сила, а и с възможностите на техническите достижения, така че да се чувстват защитени служителите, които шофират автомобилите и да имат спокойствие, че работата им ще бъде резултатна“ каза в словото си областният управител Ирена Соколова. И припомни, че през 2016 г. са отпуснати 160 млн. лева за закупуването на полицейските джипове по един от проектите.

policai-na-2018-rumen-evtimov

Соколова награди пътен полицай №1 за 2018 г. Румен Евтимов с грамота и плакет. Като го поздрави, тя посочи, че това е признание за работата на цялата структура, както и за отговорността, интелекта, капацитета и професионалните умения на Етимов. Той и колегата му Мартин Стоянов са поканени на 3-дневно посещение в Брюксел.

emil-markov

Приз по повод рождения си ден от областния управител получи и комисар комисар Емил Марков – директор на пожарната в Перник. Това е един специален човек, към когото не само отправяме своята благодарност за организацията, реда , спокойствието и сигурносттта, които ни дава, а и за човешкото отношение, което проявява във всяка трудна ситуация, каза Соколова.

vyara-cerovska

Вашето самочувствие, достойнство и сила са спокойствието на хората в нашия регион,  каза в поздрава си към служителите на реда кметът Вяра Церовска и им пожела още много необходими им придобивки.

Директорът на ОД МВР старши комисар Димитър Попов изрази надежда, че с новите автомобили колегите му ще бъдет още по-ефективни в работата си, за да се чувстват гражданите сигурни и спокойни.

avtomobili-ceremoniya avtomobili-ceremoniya-2 klyuchove-1 klyuchove-2 klyuchove-3 kluichove-4 klyuchove-5

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *