Ясновидката Мария, завърнала се от Отвъдното: След 9 години мъж ще ни изведе напред – PernikToday.net

Мария Дафова e на 80 години. Известна е  като народен лечител и радиестезист. Вече 30 години работи само с махало и линия. Лекува страхова невроза, дископатии, цистити, плексити. Прави лечебни масажи, с биоенергия, радиестезична диагностика, лекува с билки и народна медицина. Има издадени няколко сертификата от прочути азиатски школи по прана енергия, изследвана е за силата на биополето и заявява, че е един от най-добрите екстрасенси в България.

Мария е родена в димитровградското село Брод, но в края на 50-те години се премества със съпруга си Георги в Пловдив. Тук 28 години е медицинска сестра в Захарния комбинат. Никога не е предполагала, че ще развие свръхестествени способности. Един ден обаче, докато пресича булеварда до хотел Санкт Петербург, я връхлита камион. Веднага я откарват в болницата, където  изпада в кома.

Казва, че 4-5 дни била в Отвъдното и когато дошла в съзнание, лекарите обяснили, че има спукан череп. „Изписаха ме, но шест месеца лежах вкъщи. Правех няколко крачки и падах, един месец нищо не бях яла. Светът сякаш се отдръпна. Осъзнах, че нещо става с мен. Чак след две години се възстанових напълно.

Щом отидох на работа, колегите не можаха да ме познаят, а един пациент ми каза: „Сестра, нещо излъчваш към мене”. После се изследвах, минах курс по биоенерготерапия. И така постепенно развих дарбата си, разказва пловдивчанката.

Когато се случил инцидентът, била на 50 години, а две години по-късно вече започнала да лекува. Преди това гледала Джуна по телевизията и се молела на Господ да  даде същите способности като руската лечителка и астроложка.  Сега я търсели хора от цяла България.

А преди време дошъл при нея млад мъж, чиято ръка била свита в юмрук, имал пареза. Само с един масаж извършила чудо и отворила ръката, а мъжът не можел да повярва, пише „Марица“.

Мария заявява, че причината за повечето болести е некачествената храна, и съветва хората да внимават какво ядат и да употребяват билките. „Липовият цвят лекува депресията, жълтият кантарион – гастрит.  От плодовете най-полезни са ябълките, защото съдържат много витамини“, казва пловдивчанката. Въпреки изживените трудности,  изглежда поне с 20 години по-млада, жизнена и енергична е. Има ли възможност, винаги ходи пеша. Знае докога ще живее.

”Бог изпраща изпитания на всеки и той трябва да ги преодолее. На мен ми е определил да лекувам. Някой ми казва, Мария, защо не учиш децата ти да гледат. Но това е дарба, дадена ми е от Бога”, твърди тя.  Дъщеря Павлина от 10 години е в Италия с внучката Мария, кръстена на баба си. Синът Володя е в Пловдив и има две деца – Георги и Ваня, които също са семейни. Най-голямата радост на ясновидката са трите правнучки – Силвия, Катрин и Преслава.

В дома си има много икони, но пред иконата на Господ, донесена специално от Йерусалим, всяка сутрин първо благодари, а след това се моли за бедните, за България и света, хората да живеят в мир и  да няма злоба.

„Вярвай в Бога, помагай на бедните и не изпитвай злоба. Злобата отива на децата ти. Ръка, която дава, тя получава. Бъди добър на земния свят, защото на Отвъдното има съд. И на 40-ия ден като отидеш Горе, ще ти се търси сметка какво си правил на Земята. Затова си  подготви пътя за Отвъдното, да бъде чист. Тук сме временно, най-много до 80-100 години, а там хиляди години душата съществува. После се преражда”, обяснява Мария.

Според нея България ще тръгне напред след 9 години. Засега продължавала да е в трудна ситуация. „Пенсионерите са зле, не могат да си купят лекарствата и зъбите да си направят. В цяла Европа сме най-бедни, заплатите не вдигат. Щом обаче минат осем години и влезем  в деветата, България ще тръгне напред и ще стигне до средно ниво. Тогава народът ще се чувства нахранен и ще има работа. Начело на държавата ще е мъж.

ЕС ни помага и още ще ни дава, но трябва парите да се употребяват за народа, не да се ограбват. След 9 години  хората ще са добре. Ще започнат да се връщат в родината. Сега  в  Англия и в Америка има цели квартали от българи, ала част от тях ще си дойдат“, заявява пловдивчанката.

Вечна младост: На вода и плодове Човек трябва да пие най-малко по два литра вода на ден и да яде плодове, съветва Мария. Самата тя предпочита ябълките, дините и прасковите. Хапва повече кисело мляко, сирене и домати.

Енергийните полета на България са Кръстова гора, Рупите, църквата на Преподобна Стойна  на 30 км от Петрич,  Араповският манастир, Роженският манастир. В Пловдив най-голям заряд има  Джендем тепе, заявява Мария Дафова./Blitz.bg