Учениците от ПМГ канят перничани да станат част от „Коледна магия“ – PernikToday.net

Учениците от ПМГ „Христо Смирненски“ канят всички перничани да станат част от една коледна  приказка, която ще се състои на 18 декември 2017 г. в драматичния театър “ Боян Дановски“ в Перник от  19:00 ч.  Всички събрани средства ще бъдат дарени на 9-годишния Явор Генчов, който ежедневно е изправен пред изпитанието да се бори с детска церебрална парализа, епилепсия и хидроцефалия. Нека се обединим и върнем усмивката на лицето му! Нека  покажем, че мечтите наистина се сбъдват, когато силно вярваме и искаме!, призовават организаторите от XII „г“ клас  и XI „б“ клас.

Благотворителният концерт ще се състои за четвърта поредна година в града и отново учениците, които са основният генератор на събитието,  обещават  уникална програма, която да ни разведе из разнообразния свят на изкуствата. Очаква ни вечер, изпълнена с много магия, приятни изненади и хубаво настроение.

Каним  всички добри хора, които искат да помогнат, на 18.12.2017 г., за да преживеят заедно с нас Коледната магия, приканват младите.

Билетите са с цена 5 лева и  могат да се закупят на място преди началото на концерта. Всеки, който подкрепя благотворителната идея,  може да помогне на Явор и чрез банковата му сметка:

BG54UBBS 8002 1014 1228 40

BIC – UBBS BGSF

Нека сбъднем  още една детска мечта и да помогнем на  малкия Явор!