петък , 10 март 2017 г.
Начало / Политика / Трайчо Трайков: Радев покани Ердоган и Путин в България

Трайчо Трайков: Радев покани Ердоган и Путин в България

14800881_1207671675922626_1649299327_n

„Кандидатът на БСП каза пред световната агенция Ройтерс, че настоява за отпадане на санкциите срещу Русия. Само седмица по-рано той заяви, че ситуацията в Крим била въпрос на самоопределение на хората там. Не трябва да забравяме, че мерките срещу Кремъл са заради завземането на територия от съседна държава“, коментира в профила си във Фейсбук кандидатът за президент на Реформаторския блок Трайчо Трайков.

Според него с това изявление г-н Радев пряко застрашава националната сигурност. „Той казва в прав текст на Ердоган и Путин: Заповядайте в България, ние нямаме нищо против“, пише Трайков.

По думите му въпросът е изключително тревожен. „Кандидатът на ГЕРБ Цачева не се опитва да спре тази вълна срещу България – дори също иска да сваля санкциите. Европейците в България сме предадени от слаби политици без характери. Ние сме част от европейското семейство и заедно можем да се противопоставим на приятелите на Ердоган и Путин“, категоричен е Трайков и допълва – „За съжаление, аз останах единственият кандидат, който защитава европейския път на независима България“.

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

 

Следваща Васил Илиев оставил фолк звездата Мария без баща!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *