Стартира кампанията „Ако си дал-не си живял напразно” на модно студио „Beauty angels”, подкрепена от Жени ГЕРБ-Перник – PernikToday.net

За трета  поредна година младите и талантливи дизайнерки  от „Beauty angels“ Мария Феодорова и Катрин Богданова помагат на деца в неравностойно положение и без възможност да си закупят рокля или костюм за абитуриентския бал. Благотворителната кампания под наслов  „Ако си дал-не си живял напразно“ се осъществява с подкрепата на Жени ГЕРБ-Перник и е под патронажа на националния председател на Жени ГЕРБ Ирена Соколова.

Двете дизайнерки прекрояват и променят дрехите спрямо нуждите на момичетата и момчетата, добавят аксесоари, като ги превръщат в нови и уникални бални тоалети.

„Абитуриентският бал е голямо събитие, което се очаква с много трепет и вълнение от всеки зрелостник. За съжаление обаче не всяко момиче или момче има възможността да си закупи така желаната рокля или костюм. „Ако си дал-не си живял напразно“ е една страхотна инициатива, която съвместно с прекрасните дами от “Beauty angels”, успяхме да превърнем в традиционна и вече за трета поредна година да сбъднем детски мечти“, сподели областният клубен ръководител на Жени ГЕРБ-Перник д-р Елза Драгомирова. Тя отбеляза, че всеки, който желае да получи повече информация за благотворителната кампания, може да го направи в информационните офиси на Политическа партия  ГЕРБ-Перник, както и на тел. номер 0886 882 913.