Синоптичка зарязала сина на Доган заради ревност – PernikToday.net

Гергана Малкоданска, красивата синоптичка от Нова телевизия, успя като по чудо да се измъкне от „златната клетка“ на Демир Доган и вече лети на крилите на любовта с новия си приятел, който, за разлика от наследника на Ахмед Доган, не я ограничавал и й давал нужната свобода.

Преди броени дни къдравелката направи официална промоция на мъжа, изместил от сърцето й сина на един от най-влиятелните политици у нас. Гери се появи на светско парти с новия си приятел, който не е роднина на нечий заможен родител, а е успял сам в своето поприще – интериорния дизайн. Гаджето на Малкоданска e Алекс Ковачев. Той е работил за клиенти в почти цяла Европа, а един от най-известните му проекти е визията на английския клуб DSTRKT, заради който получи приз на Лондонските клубни награди.

Преди Ковачев със сина на Доган моделката на Жени Калканджиева изкара пет-шест години, през които на няколко пъти се разделяха, след което обаче отново се събираха. През това време Гери стоеше извън светлините на светските прожектори, много рядко се появяваше на събития, а в редките случаи, в които бе забелязвана да се весели в нощен бар като всяка млада жена, бе в компанията на Демир и неговата охрана.

Болезнената ревност и желание да вкара красавицата в „златна клетка“ са се оказали двата камъка, преобърнали окончателно каляската на любовта им. Един от най-желаните родни ергени следял изкъсо изгората си и лично селектирал партитата и ангажиментите, на които тя да присъства. По негово нареждане Малкоданска отхвърлила не едно и две предложения да се снима за реклами на бельо или бански, тъй като Демир полудявал само при мисълта, че приятелката му може да лъсне полугола върху билбордове из страната и чужбина.

Освен това, подкокоросван от баща си, че вече е на години и трябвало да бъде задомен и с поне едно дете, 31-годишният Демир притискал Гергана за брак и семейство. Синоптичката отлично осъзнавала, че ако стане снаха на Ахмед Доган, ще трябва окончателно да се сбогува със светския си живот и кариерата в телевизията, за да отглежда внучетата на лидера на ДПС. „Много жени завиждаха на Гери, че е гадже на сина на толкова влиятелен политик, и си мислеха, че си живее като принцеса. Тя е свободолюбива и трудно издържа някой да й налага правила, да диктува живота й, колкото и да го обича. Затова се стигна до раздялата им“, коментират в най-близкото обкръжение на красавицата.

Източник:http://retro.bg/