петък , 10 март 2017 г.
Начало / Политика / Проф. Любомир Халачев се срещна със симпатизанти в Брезник

Проф. Любомир Халачев се срещна със симпатизанти в Брезник

b1

Кандидатът за вицепрезидент, издигнат от Коалиция „КАЛФИН-ПРЕЗИДЕНТ“, проф. Любомир Халачев се срещна с членове и симпатизанти на АБВ в Брезник.

Заедно с него бяха Христо Михайлов член на Изпълнителния съвет на партията, народния представител Лъчезар Никифоров,  областния председател на АБВ Петър Първанов. Те посетиха историческия музей в Брезник, където проф. Халчев  се запозна с историята на региона. Местните  му подариха два албума със снимки, показващи миналото на града и околностите.Дадоха му и бутилка с „Желязна вода“, която извира в региона с пожелание за здраве и успех на предстоящите президентски избори. По-късно проф. Халчев бе сред гостите, на представление на  самодейци, които се изявиха в местното читалище с рецитали, песни и танци.

b9

По време на срещата проф. Халачев припомни, че зад идеята за кандидатурата му не стоят партии, а желанието на кандидатът за президент на коалицията Ивайло Калфин да създаде специална програма в сферата на изкуството, културата и образованието.

Иска ми се, ако народът ми гласува доверие, в президентската институция да имаме програма, която да се занимава специално с култура, изкуство и образование. Естествено, аз на такова предложение не можех да кажа не, защото освен че цял живот съм се занимавал с това нещо, имам усещането, че съм отговорен пред хората, които цял живот са ми помагали да постигна това, което съм постигнал“, разказа проф. Халачев.

b2

Кандидатът за вицепрезидент обърна внимание на факта, че дълги години знаещите хора са странили от политиката, което е предизвикало и много проблеми за България.

b10

Любомир Халачев апелира към всички, които биха искали в България да се получи ново качество на политическо действие след президентските избори, да искат в медиите да има информация за всеки от кандидатите.

b11

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Предишна  Година и четири месеца затвор за перничанин, укрил краден автомобил от Хасково

Вашият коментар Отказ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *