Пророк, ударен от мълния: Висши сили ще спасят Земята – PernikToday.net

Човечеството го очаква светло бъдеще благодарение на извисените души, които слизат на Земята, за да изпълняват мисията, която им е отредена от Бог. Това твърди феноменът Данион Бринкли. Той споделя, че тази информация я е получил от Висшите сили, с които контактува след като е бил ударен от мълния, съобщава езоройтер.ру.

През 1975 г. той е бил ударен от светкавици и по чудо оцелява. Бил е в клинична смърт и тогава душата му попада във висшите слоеве на Всемира, където му се дава информация не само за историята, но и за бъдещето на човечеството.

През 1994 г. Бринкли издава книгата си „Да намериш покой в светлината“, в която описва пътя на душата, докато човекът е в кома. Той е бил посрещнат в кристален град от висши същества.

В книгата си удареният от мълния феномен описва 117 неща, които човечеството ще преживее. 95 от тях вече са се случили точно така, както ги е прогнозирал Бринкли. Той писал за аварията в атомната електроцентрала в Чернобил и във Фукушима-1 (Япония), за разпадането на СССР, за войната в Персийския залив, за вълната от мигранти, която заля Европа./retro.bg