Проклятието на Антон Радичев застигна Богомил Грозев – PernikToday.net

Телевизионната звезда Богомил Грозев не може да случи на жена, откакто заряза дъщерята на актьора Антон Радичев. В последните две години водещият на новините по Нова тв демонстрираше връзката си с бизнес дамата Мария Такова, но с днешна дата отново е ерген, като по ирония на съдбата. краят на отношенията им е настъпил малко след като съдът официално обяви брака на Богомил и Кристина Радичева за разтрогнат.

Хора от обкръжението на Грозев издават пред „Ретро“, че привидно идеалната му връзка с Такова изобщо не била цветя и рози и колкото и банално да звучи, основната причина за раздялата им била несходството в характерите им. „И двамата са непокорни, свободолюбиви… Постоянно се караха. Два дни бяха заедно, два дни бяха разделени. Подобна връзка няма как да просъществува дълго и е по-добре, че се освободиха един от друг, за да не се самоизмъчват“, коментират запознати със сложните отношения между Грозев и Такова.

Често повод за дрязгите помежду им били и странични фактори, като бившия тъст на новинаря. Откакто дъщеря му остана сама, Антон Радичев използваше всяка своя медийна изява, за да сипе огън и жупел по журналиста. В интерес на истината, Баба Тонка си имаше повод. Докато Боги и Кристина бяха заедно, Радичев ипотекира апартамента си, а кредитът трябваше да послужи за построяването на дом за младото семейство. След раздялата Грозев не пожела да прехвърли задължението към банката нd свое име, заради което Радичев живее в постоянен стрес, че ако Богомил спре да обслужва заема, той ще остане без покрив над главата си.

Демонстрацията на връзката на журналиста с Мария открито дразнеше 71-годишния театрал. Скандализиран от разкрепостения живот на зет си, актьорът съскал възмутен как Грозев не го е срам да демонстрира отношения с друга жена, при положение че още се води съпруг на своята. „Виждам снимки с разни любовници, на почивки, на ски… Мария се казвала, голяма бизнес дама… Каква е тя? Не я познавам, не ме интересува… Ама как е възможно подобно нещо?!“, възмущаваше се Радичев.

Мария трудно преглъщала нападките от страна на Баба Тонка и редовно карала Грозев да укроти бившия си тъст. Той обаче не обръщал внимание на щенията си и това неведнъж довеждало до семейни скандали./retro.bg