неделя , 12 март 2017 г.
Начало / Спорт / Община Перник победи отбора на звездите

Община Перник победи отбора на звездите

img_2030

Заслужено община Перник победи във футболен двубой отборът на звездите, гостуващи на града на балканския фестивал „Перник мези „.Приятелската, футболна среща завърши 3 :1.
Предизвикателството за двубоя бе отправено от рапъра Енчев, който бе капитан на Отбора на „Сърцето“ или по-скоро звездния отбор. В него всички членове са известни звезди от музикалната сцена –Дичо, Играта, момчетата от Скандал,Иван. Отсъстваше Лео, заради контузия. В състава, който защити достойно община Перник влизаха- заместник-кметът Владислав Караилиев, кметът на Драгичево Виктор Викторов, главният инженер Богомил Алексов, директорът на предприятието „Общинска собственост -спортни и туристически обекти“ и други служители. Общинарите дадоха всичко от себе си на терена и победиха заслужено.

14671276_1154621971275341_8281439606372861869_n

В първото полувреме, поведе отборът на „Сърцето“, като голмайстор се изяви Дичо, но веднага след това главният инженер на община Перник Богомил Алексов изравни резултата. Така с равенство завърши първото полувреме. До финала общинарите вкараха още два гола. Крайният резултат бе 3:1 за община Перник. След мача футболистите демонстрираха уменията си да вкарват дузпи.

img_2027
Играта на терена предизвика интерес и любопитство сред трибуните , където се бяха настанили деца. Всъщност, идеята на този символичен мач е точно тази, да се запленят децата да спортуват, обясни Енчев. В подкрепа на тази кауза, отборът на „Сърцето“ е имал доста приятелски футболни срещи. Община Перник винаги е подкрепяла спорта и продължава да подкрепя всички спортни инициативи,защото спортът учи младите на дисциплина, на хъс, на постояннство и ги подготвя да се справят с трудностите в живота,да бъдат победители, обясни Владислав Караилиев.

img_2024

Предишна Младежи от Перник в регионалнa aкадемия на „Европейски възможности пред българските региони“
Следваща Истински празник на баскетбола в Перник, срещнаха Тити Папазов с бурни овации

Вашият коментар Отказ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *