сряда , 25 януари 2017 г.
Начало / Политика / Областният съвет на БСП – Перник поздрави възрастните хора с Международния им ден

Областният съвет на БСП – Перник поздрави възрастните хора с Международния им ден

vazrastni-hora

Уважаеми Дами и Господа,

За нас е чест и удоволствие да ви поздравим с Международния ден на възрастните хора – 1 октомври

Днес ние, Вашите наследници, Ви дължим много – внимание, обич, уважение, почит! Мъдростта и опитът Ви са безценен урок за нас!

Благодарим Ви за помощта и силите, които ни давате! Благодарим Ви затова, че дадохте младостта си, за да изградите България и че посвещавате всеки един ден на нашето бъдеще. При Вас ние, вашите наследници, откриваме топлината и подкрепата, които са ни необходими, за да продължаваме да се борим с предизвикателствата на живота.

Изказваме искреното си уважение към усилията, които положихте и полагате, за да възпитате идващите след вас поколения в любов към България. Вие заслужихте това уважение с извървения си житейски път, с целия труд,  който вложихте в семейството и обществото, с примера, който давате на младите.

Пожелаваме ви здраве и достойни старини!

Нека бодрият дух и гордостта никога не ви напускат!

 

01.10.2016 г.                                                       Областен съвет на БСП – Перник

 

 

Следваща 150 години отбеляза черквата в Горна Диканя

2 коментара

  1. жертва на прехода

    Достойни старини- КАКЪВ ЦИНИЗЪМ-КАКВА ЖЕСТОКОСТ!!!!!!!!!!!Два милиона пенсионери живеят с доход под 200лв.-7 лв. на ден….А има ли милионер в България,който да не е бил член на БКП-БСП- няма!!!!!!!!!!Как за една нощ,най-големите КОМУНИСТИ- станаха най-големите КАПИТАЛИСТИ – ТАКЪВ ГРАБЕЖ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НИКОГА НЕ Е ИМАЛО В НЕГОВАТА ИСТОРИЯ. ИЗВИНЕТЕ СЕ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ – СЛЕЗНЕТЕ ОТ РУСКИТЕ МЕРЦЕДЕСИ И КАЖЕТЕ- В И Н О В Н И СМЕ . Съсипахте един прекрасен народ . Живейте в своите крепости и селища от затворен тип!!!!!! Но възмездие рано или късно има!!!!!!!!1

    Отговор
  2. жертва на прехода

    ЗАЩО ИЗТРИХТЕ КОМЕНТАРА МИ ?????????????????????Това ли е свободата на словото??????????????????? КОЛКО МНОГО СТЕ НЕЩАСТНИ . ОТРЕПКИ !!!!!!!!!!!!!!!!1

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *