Николай Тодоров е новият старши треньор на ФК „Миньор“ – PernikToday.net

/отляво надясно/ Зам.-кметът и председател на УС на „Миньор“ Денислав Захариев, новият треньор Николай Тодоров и кметът на община Перник Вяра Церовска

Николай Тодоров е новият старши треньор на ФК „Миньор“. Назначаването му стана факт преди броени минути след среща с ръководството на клуба. На нея бяха уточнени всички детайли около завръщането му в пернишкия клуб, а след това Кайзера се срещна и с кмета на града Вяра Церовска.

Николай Тодоров е добре познат на феновете в миньорския град, след като в продължение на 5 години работи в „Миньор“ при последното му пребиваване в „А“ група.

Както преди време, негови помощници ще бъдат Тони Евтимов и Емил Варадинов.

„Имахме разговори с редица специалисти, но избрахме Николай Тодоров, тъй като идеите ни за развитието на клуба съвпадат напълно. Обстановката в Перник му е добре позната, целите също, така че ни предстои единствено работа“, заяви членът на УС Денислав Захариев.

В същото време „Миньор“ привлече още един футболист – Майк Кръстев. Бранителят е юноша на „Славия“, а през есента е носил екипа на втородивизионния Оборище (Панагюрище). Бившият юношески национал е третото ново попълнение след Виктор Райчев и Денил Селимински.

Перничани ще стартират подготовката си за пролетния дял от първенството на 10-ти януари./ minyor-pernik.