Начало / Криминални / Намериха Митко Евтимов разстрелян край радомирското с. Драгомирово

Намериха Митко Евтимов разстрелян край радомирското с. Драгомирово

Митко Евтимов
Митко Евтимов

„На 02.10.2016г. в землището на с. Драгомирово, общ. Радомир, обл. Перник са намерени човешки останки, с дрехи и вещи, които по данни на лицето подало сигнала за отвличане, са принадлежали на Митко Евтимов Николов. Намерено на местопроизшествието е и противозаконно отнето МПС. Монтираните върху него регистрационни табели са също противозаконно отнети от друго МПС от гр. София.

Предстои  да бъде потвърдена  самоличността на лицето чрез изготвяне на експертиза. Извършват се процесуално следствени действия по установяване на фактическата обстановка и извършителя на деянието под ръководството на ОП-Перник“. Това се казва в прессъобщение на Окръжната прокуратура в Перник, която го пусна след като в медиите започнаха да се разпространяват плъзналите слухове за убийството на 37-годишния Митко Евтимов, който мистериозно изчезна на 30 август 2016 г. и семейството му го издирваше. В нощта на 4 септември пламна и колата му.

„Митко раснишкия е намерен убит . Разстрелян. Полицията крие“. Това пък е текстът на писмото, което получи PernikToday в читателската си поща.

По подаден сигнал за изчезването на Евтимов, Окръжната прокуратура в Перник  е образувала досъдебно производство на 02.09.2016г.  срещу неизвестен извършител, който на 30.08.16г. в гр. Перник е отвлякъл Митко.

37-годишният мъж, който е родом от пернишкото с. Расник, беше собственик на фитнес клуб „Сила“ срещу бившия завод „Струма“. Държал е един от плажовете в Брезник и дискотека в Мещица. Когато Митко изчезна, в Перник започнаха да обикалят слухове, че се е замесил в cxeми и дължи пapи нa paзлични xopa и инcтитyции. Вероятно това е причината за убийството му.

„Бeшe мнoгo cĸpoмнo мoмчe и нe paзпoлaгaшe cъc cpeдcтвa. Извeднъж зaпoчнa дa ĸapa cĸъпи ĸoли, дa paзпoлaгa c пapи и дa ce xвaли, чe e ĸyпил paзлични oбeĸти“, твъpдят xopa oт нeгoвитe cpeди в Πepниĸ.

Предишна Ваксината е най-добрата защита срещу грип

Вашият коментар Отказ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *