Младежи от четири области участваха в открит урок по тенис на корт в Перник – PernikToday.net

В истински спортен празник се превърна откритият урок по тенис на корт, организиран от МГЕРБ-Перник. Младежи от областите Перник, Благоевград, Кюстендил и Пазарджик премериха сили и показаха завидни състезателски умения. Специален гост на събитието бе кметът на Община Перник и областен координстор на местната структура на ПП ГЕРБ д-р Вяра Церовска. Тя окуражи младежите и им пожела успех и спортсменство, както в състезанието, така и в живота.

„Благодаря на младежите от Перник, Благоевград, Кюстендил и Пазарджик, които са днес тук с нас. Всички нас днес ни събира една голяма обща кауза, а именно да подкрепим кандидатурата на г-жа Цецка Цачева за президент на Република България. Г-жа Цачева е успешният, предвидимият, опитният политик, който с работата си е доказал, че заслужава доверието на хората, който има подготовката, необходима за един лидер. Всички ние вярваме, че г-жа Цачева е единственият разумен избор в кандидат-президентската надпревара, защото тя е човекът, който ще работи в интерес на гражданите и за стабилността на българската държава“, заяви още д-р Церовска.

В надпреварата се включиха още кметът на кметство „Изток“ Емил Костадинив, лидерите на младежките структури на ГЕРБ от четирите области и общинският съветник от ПП ГЕРБ-Перник Андрей Павлов. След много оспорвана битка, съвсем малко не достигна кмета на „Изток“, за да извоюва първо място за своя отбор.

Всички учасници бяха наградени от младия лидер на МГЕРБ-Перник Денислав Захаиев с грамоти. „Всички бяхте фантастични“, категоричен беше Захариев.

За да подкрепят състезателите, събитието уважиха още организационният секретар на областната структура на ГЕРБ Владислав Караилиев и областният клубен ръководител на ЖГЕРБ-Перник д-р Елза Драгомирова и кметът на с. Драгичево Виктор Викторов.