Малките пораснаха! Ето кои са ВИП абитуриентите тази година! Гери-Никол смайва с тоалет от… – PernikToday.net

Българските звезди Гери-Никол, Дара, Михаела Маринова вече са абитуриентки, пише HotArena. Славата ги застига рано, докато са на ученически чин, но ето, че би и последният школски звънец за випуск 2017. В него е и Мина Маркова, която играе в сериала „Столичани в повече“.

Гери-Никол ще бъде абитуриентка на 24 май със съучениците си от частната езикова гимназия. Тържеството ще е на Златни пясъци, а роклята Гери-Никол, избрала в последната минута. Балната й рокля се шие в чужбина от дизайнера на модели като Ким Кардашиян, Дженифър Лопес и др.

И Дара ще празнува на Златни пясъци. Тя завършва народно пеене в Музикалното във Варна. До последно не знаела какво ще облече за бляскавия повод. Роклята си купила от Турция. Кавалер на бала ще е неин приятел, с когото си обещали да са заедно ако нямат гаджета в момента.

Михаела Маринова няма да ходи на бал. Участничката от Х Фактор се е впуснала в предизвикателството – „Като две капки вода“. Заради множество ангажименти тя ще пропусне бала си. В деня, когато съучениците й празнуват, тя ще е на концерт на Ариана Гранде в Испания. Пътуването й е подарък от приятеля й Иво.

Щерката на Кака Лара ще е в рокля с бледорозов цвят. Бенджи завършва италианския лицей в Горна баня, а абитуриентският й бал е на 26 май в хотел „Шератон“ в София.

Мина Маркова няма все още рокля. Освен че е дъщеря на актьорите Албена Павлова и Емил Марков, тя стана популярна с ролите си в „Комиците“ и „Столичани в повече“. Мина ще празнува  абитуриентския си бал на 29 май, но никак не се вълнува от събитието. Преди няколко дни Мина си харесала плат и модел за рокля и в момента тя се шие при шивачката на Народния театър.

Абитуриентка ще е и дъщерята на Мира Добрева. Тя е от випуск 2017-а на Националния учебен комплекс по култура. Стела е дъщеря на Стефан Димов, който стана министър на екологията и водите в правителството на Бойко Борисов.

Синът на бившият прокурор на София Николай Кокинов – Димитър също се дипломира в Италианския лицей. Той е заложил на костюм от българска марка.

Източник: БЛИЦ