Кметът на Перник отправи благодарност към всички институции и фирми за професионализма ми по време на празника на града – PernikToday.net

Кметът Вяра Церовска изказва специална благодарност на всички институции за високия професионализъм и проявената отговорност по време на празника на Деня на града – 19 октомври, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация.

„Благодаря за осигурената перфектна организация на ОД МВР Перник, че не бяха допуснати инциденти, които да помрачат празника на града и да стресират перничани и гостите допълнително“, сподели кметът Вяра Церовска.

Тя благодари и на фирмите, с чиято помощ се реализираха много инициативи. Даренията на „АБС Инженеринг“ ЕООД, „Асфалтинг“ ООД, „Селект мюзик медия“ ООД, „ДЗЗД Перник Комунал“, „Грийнуей груп“ ЕООД, „Еко Грийн Билд“ ЕООД, М-Тел допринесоха за слънчевото настроение на празника.

„Благодаря на всички за перфектната организация, съдействието във всеки един момент и оказаната помощ. Надявам се и за в бъдеще да продължим успешно установените контакти“, каза още кметът и пожела на всички  ползотворна работа, сили и енергия във всяко начинание.