Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Перник разговаряха с  работещите в сладкарския цех „Романтика“ – PernikToday.net

В предизборната си програма политическа партия  ГЕРБ не дава празни обещания. Ние залагаме на реални и изпълними политики.  Това заяви водачът на листата с кандидати за народни представители от политическа партия ГЕРБ Красимир Велчев на среща с работниците и служителите на сладкарския цех „Романтика“ в Перник. Той подчерта, че огромните задължения, с които предишното управление в Перник оставя Общината, са причина за тежкото финансово положение днес.

„В рамките на двата мандата на правителството на Бойко Борисов финансовото и икономическото състояние на страната беше стабилизирано. Това, което ние поемаме като ангажимент, е да продължим тази тенденция. Целта ни е до края на следващия управленски мандат на партията брутният вътрешен продукт на страната да бъде 110 милиарда лева“, сподели водачът на ГЕРБ. Той категорично заяви, че политическа партия ГЕРБ ще работи в услуга на малкия и среден бизнес и за създаване на нови работни места.

Красимир Велчев призова работещите във фирмата да не остават безучастни и да упражнят конституционното си право на глас.

На срещата присъстваха и другите кандидати за народни представители Ирена Соколова, Любка Димитрова, д-р Александър Александров, д-р Веселина Шишкова, Денислав Захариев, д-р Елза Драгомирова и Румяна Гьорева.