Камата взе тъща си Пепа за постоянно в Маями – PernikToday.net

Пепа Митова, тъщата на футболната легенда Христо Стоичков, окончателно се пренесе при семейството му в слънчевия американски щат Флорида, разбра „Ретро“. Майката на Мариана Стоичкова прелетя океана дни след Нова година и все още е на гости на любимия си зет, като според запознати гостенката не е с двупосочен билет, а за постоянно.

Последните години Пепа живееше в един от апартаментите на Камата – този в „Бъкстон“. На стари години обаче самотата взела да ѝ тежи. Далеч от децата си и любимите си внучки, единственото ѝ разнообразие били следобедните срещи с наборките от квартала на по кафе и баница, на която Пепа е ненадмината майсторка.

Посред зима обаче Митова изостави дружките си от столичния квартал и отлетя за Страната на неограничените възможности. В Маями тя сякаш се преродила. Не само климатът ѝ се отразил добре, но и ежедневната помощ в отглеждането на правнучката Миа, вместо да я изморява, ѝ давала сила и енергия и баба Пепа хвърчала като фурия из имението на зет си. Сега чаровната Миа растяла под любвеобилните грижи на три жени – майка си Мика, баба си Мариана и прабаба си.

Еуфорията във фамилия Стоичкови от последните дни обаче е насочена към малката дъщеря на Камата – Христина. Тя се дипломира като магистър в университета „Сейнт Едуард“ в Остин, щата Тексас, а баща ѝ от няколко дни не може да си намери място от радост. Образованието на дъщерите му винаги е било фикс идея за Стоичков. Даже благословията си за сватбата на Христина с хърватина Лука Белич Ицата даде чак след като тя взе тапия за бакалавър.
„Щастлив съм, че Христина вече е магистър. Дай боже, сега тя и зет ми Лука да ме направят дядо за втори път“, пожелава си футболната легенда./retro.bg