Йосиф Сърчаджиев сънувал Пепа Николова – PernikToday.net

Йосиф Сърчаджиев отскоро сънувал покойната Пепа Николова, с която навремето изживяха бурен роман и създадоха дъщеря си Александра.

Актьорът разкрива, че Пепа идвала в съня му сърдита и строга и го гледала с натъжени очи, но не обелвала и дума. Понякога правела жест, с който го канела да тръгне и да отиде при нея, но точно тогава той се будел. Според големия актьор Николова му търсела сметка за отношенията му с дъщеря им Александра, към която той никога не намери път.

През годините Йосиф рядко е споменавал името на извънбрачната си дъщеря, а за всичко, което се случвало с нея, научавал от приятели. Не желаел да се запознае и с внучката си София. Самата Алекс също не смекчава твърдия тон и често казва, че за нея баща ѝ не съществува. Когато обаче преди няколко години актьорът бе покосен от тежък инсулт, тя не спряла да звъни на лекарите да се информира за състоянието му и да прави всевъзможни опити да помогне. Благодарност от татко си така и не получила. След преломния момент Йосиф прекара дълго време в отшелничество и размисли за живота далеч от столицата, а когато се закрепи, се върна в театъра и в киното вече като режисьор.

Водещата на „Биг Брадър“ Александра Сърчаджиева дълги години играеше в Театъра на българската армия, но миналия сезон го напусна и започна в Сатирата. За изненадващото преместване имало и друга причина – това е сцената, на която дълги години аплодисменти събирала нейната майка. С баща си не се срещали лично и избягвали всякаква комуникация дори през посредници. Макар навремето да ѝ дал своята фамилия, Сърчаджиев никога не признал талантливата актриса за свое дете и обсипвал с грижи и любов единствено официалните си наследници.

Йосиф тежко наранил Александра и майка ѝ, особено когато завел дело, за да си върне фамилията, и го спечелил на първа инстанция. Пепа, която го ненавиждала заради предателството и това, че ги оставил да гладуват и сами да се борят с живота в най-страшните години, представила пред съда писмо от 11 страници, с което спечелила окончателно неговото име за дъщеря си./retro.bg