Елена Петрова пълнее от стрес, безпаричие съсипва актрисата – PernikToday.net

Една от най-известните актриси у нас Елена Петрова е станала неузнаваема, видя HotArena.

Сексимволът на родния театър е кино е загубила не само красотата си, но и изтънчената си фигура. От слабата и красива Елена няма и следа. Според запознати от няколко месеца насам Елена не е на себе си, тъй като бившият й съпруг – милионерът Аристотелис Фотилас, е спрял да дава пари. След развода с гърка, бюджетът на актрисата е сведен до минимум и това й е докарало огромен стрес, заради който е видимо напълняла.


Папараци на „Ретро“ видяха как Елена си брои стотинките, за да си купи необходими продукти в столична дрогерия. Причината е, че отдавна милионерът е оставил Петрова да се оправя сама с всички сметки и разходи, не само за нея, но и за двете им деца. Близки до Елена споделят, че по този начин бившият й я държи в зависимост.

„Той иска тя да няма никакъв личен живот. Имаше период, в който отношенията им се бяха стабилизирали, но в момента, в който научи, че Елена има мъж до себе си, спира да дава пари. Не си вдига телефона, не се обажда дори да попита за децата си. А тя се чуди откъде да изкара пари“, разкриват нейни колеги.

През последните месеци Петрова е напълняла и се облича само в черно, за да прикрие излишните килограми, но безуспешно, пише „Ретро“.