петък , 10 март 2017 г.
Начало / Политика / ГЕРБ на празника на Радомир

ГЕРБ на празника на Радомир

????????????????????????????????????

На Димитровден, деня в който небето се отваря, за да сбъдне желанията ни за предстоящата година, своя традиционен празник отбелязва град Радомир.  Градът чества всяка година името на своя покровител Свети Димитър, патрон на черквата.

Празникът започна с водосвет за здраве и благоденствие, отслужен от негово високоблагоговейнство Александър Стоев. Тържествената церемония беше открита от кмета на Община Радомир Пламен Алексиев.

g4

Официални гости на празника бяха зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев, народният представител и зам.-председател на парламентарната комисия по култура и медии Ирена Соколова и кметът на Община Перник и областен координатор на местната структура на партията д-р Вяра Церовска.

g2

В приветственото си слово кметът на Радомир Пламен Алексиев благодари на всички жители и гости на града, които уважиха днешния празничен ден, защото всеки стопанин е честит, когато има много гости и когато има с какво да се похвали.

„Началото на празника, който честваме днес, е съградено с много труд от нашите предци, които от 1855 г. до 1866 г. градят храма в Община Радомир, за да може нашият светия да ни пази и ние да го почитаме“, заяви кметът на Радомир.

Зам.-председателят на ПГ на ПП ГЕРБ и член на Изпълнителна комисия на партията Красимир Велчев също отправи своите поздравления към жителите и гостите на красивия български град.

g5

„В днешния празничен ден искам да ви пожелая много здраве, много радост и много късмет. На своите приятели винаги пожелавам късмет, защото, когато човек има късмет, то той е дарен и със здраве, и с радост и с любов“, заяви Красимир Велчев

Събитието уважиха още кметските екипи на Общините Радомир и Перник, председателят на Общински съвет в Радомир Светослав Кирилов, общински съветици от ПП ГЕРБ, кметове на населени места, членове и симпатизанти.

g6

За доброто настроение  на всички празнуващи се погрижи танцовата формация „Танц  на вятъра“ от Стара Загора, която представи спектакъла „Танц без граници“.

Предишна Съветват ни с листовки как да предпазим автомобила си от кражба
Следваща Съдът обяви за нищожна Наредбата за кучетата в Перник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *