Внучката на Тодор Колев поведе гей парада в Лондон – PernikToday.net

Внучката на легендарния Тодор Колев шокира артелита у нас с участието си в гей парада в Лондон, който се проведе преди броени седмици. Над милион защитници се включиха в шествието в подкрепа на правата на хората с нетрадиционна сексуална ориентация в британската столица, а сред тях единственото звездно българско участие било това на Теодора.

Екранната д-р Войнова от хитовия сериал „Откраднат живот“ изпуснала прайда в София, но за сметка на това получила покана от свой близък да участва в гей парада в Англия, на която се отзовала, без да се замисля. Теодора била свободолюбива и подкрепяла различните, затова веднага си купила самолетен билет и заминала. На шествието се появила със скандален грим и тоалет, а на част от снимките ѝ от събитието тя гордо позира с чаша бира в ръка. Именно по-разкрепостеното ѝ поведение неотдавна стана причина за раздялата ѝ със симпатичния млад доктор от турски произход Ервин Иванов, с когото бяха сгодени и планираха сватба. Младежът така и не могъл да се примири с характера и работата на приятелката си, като най-вече го тормозели интимните филмови сцени. „В моята професия се налага да се целувам с други хора, да пътувам много, а това не му харесваше“, споделя внучката на Адама.

Тъгата по раздялата обаче Теодора бързо преживяла и в живота си вече имала нов човек. С него се запознали случайно и дори вече били заедно на морска ваканция. Този път звездата от „Откраднат живот“ планирала да го кара по-спокойно и не смеела да крои сериозни планове, защото повратният момент в отношенията ѝ с бившия ѝ приятел дошъл, когато направили първата важна стъпка – да заживеят заедно. Тогава на преден план изскочили битовизмите и между тях се появило напрежение. След като обаче спечелила кастинг за роля в най-хитовия сериал у нас, той вместо да се зарадва, изпаднал в крайна ревност. Новият приятел на внучката на Тодор Колев не ограничавал Теодора по никакъв начин. Освен че приемал спокойно факта, че била заета по 20 часа в денонощието със снимките на докторската сага, не се опитвал да я откъсне от вредните ѝ навици и любовта ѝ към нощния живот. Младата актриса, макар и обвързана, често може да бъде забелязана да се забавлява в столичните клубове в компанията на известни наши рапъри, с които се сприятелила преди години покрай опитите си да пробие на музикалната сцена./retro.bg