Внимание, дами! Глория издаде диетата, с която успя да втали и щерка си Симона (Вижте тайна й) – PernikToday.net

Въпреки че е над 40-те, Глория винаги изглежда безупречно. А това изисква своите жертви, узна HotArena.

Примата на поп-фолка Глория винаги се е славела като абсолютен професионалист и почитател на строгия ред във всяко едно отношение. И когато става въпрос за външния й вид, Глория винаги е безкомпромисна. Тя от години поддържа тяло, неподластно на възрастта, благодарение на стриктна диета и спорт, но не в големи дози. Разковничето е именно в начина, по който певицата се храни.

Покрай бременността и раждането на Симона, Глория изпитваше известни проблеми с килограмите. Още от тогава, преди цели две десетилетия, тя се обърна за съвет към доктор Емилова и до ден-днешен спазва нейните стриктни предписания. Най-важното в режима на поп-фолк примата е т.нар. лечебен глад два пъти в годината. Режимът продължава по цял месец и по време на него се приемат само на ябълки и чай с мед. Това определено си е голямо геройство и изисква много силна воля!

За да изглежда перфектно дори на 44, Глория винаги е разчитала единствено на природата, а не на пластичната хирургия. Тя има само една операция за уголемяване на бюста. Така без липосукции и всякакви други манипулации успява да поддържа тънка снага, на която могат да завидят и наборки на дъщеря й.

В основата на ежедневното меню на певицата са предимно зеленчуци под формата на всевъзможни салати. От плодовете яде само ябълки, портокали и грейпфрути, и то винаги преди обед. Сирене си позволява през ден. Често залага и на яйца, риба и нетлъсти меса. Така тя хем успява да си осигури разнообразно меню, хем то да бъде и здравословно.

Същият режим от няколко години спазва и Симона Загорова. Дъщерята на Глория бе доста пълничка по реме на пубертета. Тогава майка й трудно успявала да й оказва контрол над нездравосложното хранене. На чаровницата, обаче, също й писнало да носи килограмите в излишък. За по-ударни резултати Симона тренирала все ден по час, пише „Галерия“.

След това постепенно започнала да се храни по режима на майка си. Глория завела дъщеря си на консултация при любимата си доктор Емилова и резултатите не закъснели. Само за миналата година Загорова е свалила 15 килограма и вече без притеснения позира по бански!