Вижте диетата без глад на Краси Радков! – PernikToday.net

Актьорът Краси Радков се втали от 110 на 95 кила само за два месеца, узна HotArena.

„Без глад, с няколко хранения на ден, но по определена схема се отървах от високото кръвно и болките в краката“, споделя Краси. Добавя, че хората си мислят, че стомахът е като тенджера, в която храната се смесва като с миксер, но не е така. „Всъщност той е плоска и стегната мускулна торбичка. И когато изядем нещо, то застава в него като пласт. Следващото ляга над него и така храната се подрежда на пластове, които вървят като влакче надолу по червата. Това е известно отдавна от дисекции на животни. Аз просто чак сега го открих и разбрах как здравословно да живея“, отсича актьорът.

Вдъхновил се е от жена си Станислава да отслабне, която отдавна била фен на нутрициониста д-р Георги Гайдурков.

След поредното преяждане, тя хванала Радков за ръка и право при лекаря. Докторът обяснил на актьора, че ако продължава в същия дух, ще се разболее. Направил му схема за ядене без глад, от която изключил газирано, бира и алкохол.

Схемата не е по разделното хранене, а по последователното. Важно е да се знае, че десертът и въглехидратите се приемат преди друг вид храни, защото имат функцията да ферментират.

Било вредно да се яде месо със салата. И друг пример, който според разделното хранене не е правилен, а според последователното е: „Въглехидратът на ориза дава глюкоза в кръвта, която ще помогне за смилането и разграждането на месото“, пише „България Днес“.

Краси се похвали, че по тази система сутрин вече няма главоболие и вече е минал в по-малък размер дрехи. „Не се задъхвам, добре съм“. Ще продължи с режима докато стигне 80 кг.