Начало / Жълтини / Ясновидката Зеви събира разделени семейства

Ясновидката Зеви събира разделени семейства

zevi
Ясновидката Зеви използва молитви, за да може необвързани да намерят сродната си душа, разделени семейства да се съберат, открива загубени вещи, помага за намиране на работа и по-добра печалба в бизнеса. „Добрата фея“, както я наричат хората, може да вижда както в миналото, така и в бъдещето. За дарбата си тя разказва, че е наследствена.

„Потомка съм на самоковската ясновидка Була и на именития Хасан ходжа. Моята баба ми предаде силата на способностите си. И днес когото и да попитате в града за нея, ще ви разкаже. Всички знаят за невероятните ѝ способности. Вдигала е болни от смъртно легло. „Когато бях на 4 г., спрях да се храня с дни, след което майка ми забеляза, че каквото кажа – и се случва. Минути преди някой да звънне на вратата на дома казвах кой ще ни навести“, разказва Зеви.

Тя е сред малцината гадатели, които не приемат всеки, защото усеща кои хора са добри и кои отмъстителни. „Видя ли, че имат нечестиви помисли, ги връщам. Добре е хората да знаят, че няма бяла магия. Всичко, което руши предначертаното, е зло. Като в Африка сме, наоколо е пълно с хора, които правят заклинания и прокоби. Аз моля хората да не си вредят и да не се занимават с черни магии. Когато мислиш и даваш добро, то се връща многократно, злото – също“, категорична е ясновидката. Тя помага на болни и нещастни най-вече със силата на молитвата. „Бих посъветвала всички сутрин да си казват молитвата „Отче наш“.

Тя е много силна, генерира мощна енергия, която ни свързва с нещо по-голямо от нас и ни довежда до състояние на покой и хармония. Преди да излезете от дома си, кажете: „Божията светлина да осветява пътя ми!“, „Боже, където и да отида днес, бъди с мен!“. Така Бог ще ви води и направлява. Кажете си: „Пази ни да не патим от лошотията на другите, пък и ние сами да не допускаме грешки“. Също така прекадявайте дома си с тамян. Той има пречистващо действие, добър антидепресант е, помага при стрес и уплах. Има и нещо друго важно – даденото непоискано добро ни печели врагове. А прошката е огромна сила. Затова е важно да искаме прошка всеки ден за своите знайни и незнайни грехове“, казва Зеви./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *