неделя , 15 септември 2019 г.
Начало / Жълтини / Ябълковият оцет спасява от псориазис

Ябълковият оцет спасява от псориазис

yabalkov-ocet

Има много неща, които природата е създала и които обикновено са в състояние да направят много за нас. Може би сте чували за ябълковия оцет и факта, че той е в състояние да ни помогне да живеем по-дълъг живот и да бъдем по-здрави. Един от актовете за балансиране е поддържане на рН баланса на киселинност и алкалност. Ако тялото ни е в кисела среда, то може да се разболее. Ако ние сме в състояние да поддържаме тялото си в алкално състояние, ще бъде лесно да изключим много от тези трудности. Въпреки че ябълковият оцет изглежда за повечето хора киселина, когато е вътре в тялото, има алкален характер.

Той е изключително ефективно средство за лечение на псориазис. Отдавна е бил използван като дезинфектант, защото само редки бактерии могат да оцелеят в ябълков оцет. Може да се използва вътрешно, външно или и двете.

Стъпка 1 – правете ежедневно бани. Успокойте псориазиса чрез добавяне на 1/2 чаша ябълков оцет във вана с хладка вода.

Стъпка 2 – добавете ябълковия оцет в спрей бутилка. Напръскайте засегнатата кожа за облекчаване на сърбежа.

Съхранявайте спрей бутилката в хладилника, за да се запази оцета студен. Прохладното усещане ще успокои кожата. Накиснете ноктите на ръцете или ноктите на краката, които са засегнати, в ябълков оцет всеки ден.

Стъпка 3 – два пъти на ден между храненията вземайте чаша хладка вода с една супена лъжица ябълков оцет, сока на половин лимон, 1/4 чаена лъжичка лют червен пипер и една чаена лъжичка суров мед.

Използвайте суров, нефилтриран, непастьоризиран ябълков оцет./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *