понеделник , 9 юли 2018 г.
Начало / Жълтини / Щерката на БГ политик се нареди до Наоми Кембъл

Щерката на БГ политик се нареди до Наоми Кембъл

mila

Дъщерята на бивш кандидат-президент се нареди до топ звездите на модния подиум.Наследницата на Румен Христов, кандидат от СДС, в момента е номер едно в Лондон. Красивата Мила е модел и направи пореден удар–засне видео за престижната „Фешън телевизия”, която излъчва денонощно най-красивите жени на планетата, като Наоми Кембъл, Синди Крауфорд и Адриана Лима.

От 4 годни е в Лондон и участва активно в седмицата на модата там. Тя събра очите на каймака на Острова. Именно там един от участията й, екип на „Фешън тв” я кани да заснеме реклама с тях.

Красавицата с изкусителни форми е лице на марката за бельо на Ан Съмърс, на тоалетите на Джуди Ву, а отскоро дефилира и за българската дизайнерка–Красимира Стойнева.

Мила е работила още за „Москино”, Хлое”, „Дона Каран” и много други.

Момичето живее и учи в Англия от 13-годишна. Тя завършва престижното частно училище „Лансинг”, като успоредно с това учи и драма.

Дори държи матура по театрални науки, а в колежа набляга на испанския и фотографията.

Приета е в пет от шестте университета, в които кандидатства. През 2011 година Мила взема с отличие бакалавърска степен по пиар, медии, културология в Лондон и … решава да си почине, докато избере, каква магистратура да завърши.

Връща се в България да прекара малко време със семейството си и да види старите си приятели.

Мила става популярна покрай кампанията на баща си и решава да се изяви като модел. Щастието й се усмихва и е забелязана от големите модни брандове в Лондон. Отскоро дори е член на елитния „Артс клуб” в Лондон, където членуват Джей Зи, Бионсе, Пипа Мидълтън, и други.  Българката е една от най-младите членки на клуба./hotarena.net

Следваща Турски учен: Ной е използвал мобилен телефон по време на потопа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *