сряда , 20 февруари 2019 г.
Начало / Култура и образование / Читател: Скандал отново разтресе ХІІІ ОУ в Перник

Читател: Скандал отново разтресе ХІІІ ОУ в Перник

сн. 13oupernik.weebly.com/
сн. 13oupernik.weebly.com/

Скандал отново разтресе ХІІІ основно училище в Перник! Така започва читателското писмо, получено в редакцията на Pernik Today и което е подписано от Асенов.

Публикуваме го без редакторска намеса:

„14.02.2017 г. – час по физическо. Родителка се саморазправя с една от учителките в 13 основно училище. Учениците са свидетели на инцидента. Персоналът е потресен, а директорката Антоанета Славчева стои отстрани и не взема никакво отношение. Горката директорка! Как да се намеси. По-добре е да се крие зад гърба на другите. По-лесно е да подмине проблема, да потули този скандал , за да не й изстине мястото, а за него много пот е проляла! А унижението и наранената чест на учителите, които се трудят неуморно – това няма значение за некадърната директорка.
Клети български учители – докъде я докарахте! Да ви унижават, да се гаврят с вас, а вие да стоите безмълвни и да молите за помощ директори, които се интересуват единствено за поста, който заемат!“.

Очаквайте мнението на директора на училището Славчева, която ще попитаме за описания случай, за който нашият читател твърди, че е пореден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *