Начало / Криминални / Четири бързи производства са започнати през почивните дни

Четири бързи производства са започнати през почивните дни


police

Четири бързи производства са започнати през почивните дни.
След употреба на канабис е шофирал автомобил Фолксваген „Пасат“ 23-годишният Е.Р. от гр. Перник. Младежът е проверен на 9 ноември на кръстовището на улиците „Бучински път“ и „Ю. Гагарин“. Той отказва кръвна проба за химичен анализ и е задържан за 24 ч.

Отново под въздействие на канабис е шофирал автомобил марка Сузуки „Лиана“ 21-годишният Е.Е. от областния град. Той е проверен на 10 ноември в района на пътен възел „Марина бара“. Задържан е за 24 ч. по Закона за МВР и работата по случая продължава.

С 2, 19 промила алкохол в кръвта е управлявал Фолксваген „Поло“ 39-годишният С.Г. от гр. Перник. Мъжът е проверен на 10 ноември, на ул. „Ю. Гагарин“ в Перник. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и е задържан за 24 ч. с полицейска заповед.

Вчера, в гр. Радомир, на ул. „Р. Даскалов“ е проверен лек автомобил Рено „Меган“, управляван от 52-годишния Р.Н. от гр. Етрополе. При изпробването му с техническо средство за алкохол са отчетени 2, 26 промила. Отказал кръвна проба за химичен анализ и е задържан за 24 ч.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *