понеделник , 19 август 2019 г.
Начало / Криминални / Четирима се изправят пред съда в Перник и Радомир

Четирима се изправят пред съда в Перник и Радомир

сн. Нова тв
сн. Нова тв

Четирима се изправят пред съда в Перник и Радомир.
Перничанин ще бъде съден за шофиране на автомобил без книжка. На 19 март тази година, в гр. Перник бил проверен лек автомобил, управляван от 27-годишен от областния град. Установено е, че момчето управлява в срока на наложената му принудителна административна мярка – временно отнемане на свидетелството за правоуправление. Привлечен е като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.
На 31 май, в гр. Радомир е проверен лек автомобил Нисан „Примера“, шофиран от 37-годишен от с. Долни Раковец. При изпробването му с техническо средство за алкохол били отчетени 1, 45 промила. Отказал кръвна проба за химичен анализ. Привлечен е като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.
22-годишен радомирец ще отговаря за управление на нерегистриран мотор. На 03 юни, в гр. Радомир бил спрян за проверка мотопед Шанхай „Шенке“, шофиран от 22-годишен местен жител. Установено е, че возилото не е регистрирано по надлежния ред в Р. България. Младежът е привлечен като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

Жител на гр. Бобов дол застава пред правосъдието за управление на автомобил под въздействието на наркотици. На 04 юни, в гр. Радомир е проверен лек автомобил „БМВ“, шофиран от 35-годишен от Бобов дол. При изпробването му с техническо средство е отчетен положителен резултат за канабис. Привлечен е като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

Столичанин е задържан от служители на РУ – Брезник за шофиране на автомобил в нетрезво състояние.
Вчера около 16, 00 ч. на площада в гр. Брезник бил проверен товарен автомобил „Ивеко“, управляван от 45-годишен от гр. София. При изпробването му с техническо средство за алкохол са отчетени 1, 23 промила. Мъжът отказал кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за 24 ч. с полицейска заповед.
Започнато е бързо производство.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *