понеделник , 21 май 2018 г.
Начало / Криминални / Черно такси e на наказателен паркинг за незаконен превоз на пътници

Черно такси e на наказателен паркинг за незаконен превоз на пътници

kat-police

Служители на ОДМВР Перник иззеха лек автомобил заради нерегламентиран превоз на пътници и го транспортираха на наказателен паркинг. Шофьорът е 49 –годишният П.А.

Черното такси е установено по време на съвместна полицейска операция, проведена от служители от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ и служители на група „Пътна полиция“ при ОДМВР Перник.

На 16 юни 2017 г., около 7.00 часа в района на с. Драгичево е спрян за проверка л.а. марка „Мазда“, с водач П .А. Вследствие на проверката е установено, че същият извършва нерегламентиран превоз на четирима пътници срещу заплащане. На водача е съставен акт за административно нарушение от Областния отдел „Автомобилна администрация“ – Перник. Автомобилът е иззет и транспортиран на наказателен паркинг в гр. Перник.

Образувана е преписка и работата по случая продължава.

Един коментар

  1. А кога питам аз ще бъдат съставени административни актове на „официалните превозвачи“ за неизпълнение на курсове ВСЕКИДНЕВНО??? От една страна превоза с лични автомобили бил нерегламентиран, от друга регламентирания работи когато си иска…!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *