понеделник , 17 декември 2018 г.
Начало / Спорт / „Черногорец“ – Ноевци издигна кандидатурата на Любо Пенев за президент на БФС

„Черногорец“ – Ноевци издигна кандидатурата на Любо Пенев за президент на БФС

сн. Спортал
сн. Спортал

Четвъртодивизионният „Черногорец“ (Ноевци) официално издигна кандидатурата на Любослав Пенев за президент на БФС. Това обяви днес представителят на аматьорския клуб Ивайло Гроздев. Той бе придружаван от Тони Миланов, който допреди месец бе маркетингов директор на ЦСКА-София, но изненадващо напусна своя пост.

сн. Спортал
сн. Спортал

Гроздев пристигна в 10:30 часа пред националната база в Бояна с уведомително писмо за кандидатурата на „Ел Голеадор“. То обаче не бе прието в канцелариите на съюза поради административна пречка. Ето какво каза човекът от клуба от „А“ ОФГ-2, зона „Перник“:

„Не ни приеха писмото, защото не са готови – нямат регистър. Това нормално ли е? Днешната дата е избрана символично. Това е писмо за намерението за кандидатиране на г-н Любослав Пенев. Човекът е професионалист и ще работи за благото на българския футбол. Като мине Изпълкомът, ще внесем документите. Но в БФС не са готови. Това е безхаберие. Издига го футболен клуб от аматьорския футбол – издига го Черногорец (Ноевци).

сн. Спортал
сн. Спортал

Амбицията на Любо Пенев е да оправи футбола. Ще имаме инициативен комитет, ще имаме пресконференция. Все още не сме говорили с ЦСКА и Левски. Накрая народът ще ги измете. Хората убедиха Любо Пенев да се кандидатира, няма никакви кръгове. Красен Кралев е доволен от работата на Борислав Михайлов? Вие сериозно ли го говорите това? Вътре в БФС е анархия. Нямат регистър, а идва конгрес“, каза представителят на „Черногорец“ пред медиите.

Ивайло Гроздев e фен на ЦСКА. Той е един от хората, заедно с представители на групировката „Енимълс“, които се срещнаха преди повече от година с Бойко Борисов преди участие на премиера в bTV. Срещата бе ден след като Красен Кралев взе базите от ЦСКА и ги даде на ЦСКА-София.

Село Ноевци се намира на територията на община Брезник и е на 20 километра от Перник. Има около 700 жители.

Футболният отбор играе в “А” Областна група 2 в зона Перник, където заема второ място в класирането след Пирин (Земен). Домакинските си срещи провежда на стадиона в Ноевци.

Иизползвани са текст и снимки от sportal.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *